Tanatoris

Tanatori

El Tanatori de Reus que va ser inaugurat l’any 1991 disposa de les instal∙lacions següents:

Sales vetlla i túmul

El tanatori posa a disposició de les famílies sales de vetlla on poden rebre els familiars i amics. Aquestes sales de vetlla disposen de lavabo privat, telèfon per rebre trucades , armari per guardar la roba d’abric, cafetera, aigua i altres detalls de cortesia. Dins la sala de vetlla existeix una estància per a l’exposició del fèretre, el qual es troba a l’interior d’un túmul refrigerat.

Sala de cerimònies

A les instal∙lacions del tanatori existeix una sala de cerimònies amb una capacitat per a 110 persones assegudes. En aquesta sala es poden celebrar actes de comiat dels difunts de qualsevol confessió religiosa.

Per a aquelles famílies que ho desitgin Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix un servei de cerimònia civil.

Aparcament

Per tal de facilitar l ’accés dels familiars i les visites Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha anat adquirint el solars en venda al sud del Tanatori. Actualment disposa de 150 places d’aparcament no vigilades a disposició dels usuaris del Tanatori.

Horari

De 8h a 22h

Crematori

El crematori de Reus fou inaugurat l’any 2003 i disposa de les instal∙lacions següents:

Sala espera d’incineració presenciada

Les instal∙lacions de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp per a la incineració estan orientades per permetre a la família més propera un últim moment de comiat. Per això disposem d’aquesta sala d’espera per als familiars mentre es prepara el fèretre per fer la introducció presenciada.

Forn

El forn es troba a l’altre costat d’una paret de vidre perquè els familiars més propers puguin presenciar la introducció del fèretre al forn.

Sala de cerimònies

A les instal∙lacions del crematori existeix una sala de cerimònies amb una capacitat per a 140 persones. En aquesta sala es poden celebrar actes de comiat dels difunts de qualsevol confessió religiosa. La ubicació d’aquesta sala, al costa del Cementiri, també permet la seva utilització encara que el destí final no sigui la incineració.

Per aquelles famílies que ho desitgin Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ofereix un servei de cerimònia civil.

Adreça

Avda. de la Pau s/n

43206 Reus

Informació

  • Empresa: Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, Reus Serveis Municipals SA
  • Adreça: Plaça Pablo Picasso, 1
  • Població: 43204 Reus
  • Província: Tarragona
  • Telèfon: 977 750 422
  • Pàgina web: www.sfreus.cat

Prova mapa