Notícies de l'Associació

Badalona– Davant la proximitat de Tots Sants, Pompas Fúnebres de Badalona (PFB Serveis Funeraris) farà un minut de silenci en homenatge a les persones difuntes durant la pandèmia i els seus familiars. A l’acte simbòlic, que tindrà lloc el proper divendres 30 d’octubre a les 9 hores, s’hi sumarà tot el personal dels diversos centres que la funerària gestiona a les comarques del Barcelonès, Maresme i Baix Llobregat.

Es durà a terme el proper divendres 30 d’octubre a les 9 hores als diversos tanatoris i cementiris gestionats per la funerària

Segons Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, «la situació tan excepcional que estem passant ens planteja un Tots Sants sense precedents, molt diferent a qualsevol dels anteriorment viscuts. Som plenament conscients que seran dies molt complicats per a les persones que han perdut un ésser estimat en aquestes circumstàncies tan dures marcades per la pandèmia i per això volem mostrar-los tot el nostre suport». Amb aquest homenatge, PFB se suma a la iniciativa impulsada per la Patronal de Serveis Funeraris (PANASEF) en el marc de la campanya «1N, sempre amb tu».

A més de recordar les víctimes de la pandèmia i tots els difunts, la celebració d’aquest minut de silenci vol mostrar el compromís del sector funerari en l’acompanyament de les famílies durant el procés de dol i, a la vegada, fer un reconeixement a la tasca professional dels funeraris, en tant que part de la cadena sanitària.

A més d’homenatjar les víctimes i les famílies, l’acte simbòlic vol fer visible la tasca professional dels funeraris com a part de la cadena sanitària

Cerimònies en streaming per Tots Sants

Davant la necessitat de moltes famílies de retre homenatge als difunts en aquestes dates i, a la vegada, tenint en compte les restriccions sanitàries, PFB Serveis Funeraris ha organitzat també dues cerimònies virtuals, en streaming. Es tracta d’una missa de Tots Sants el dilluns 2 de novembre, a les 18.30 hores, i una celebració laica el dimarts 3 de novembre a les 20 hores. Aquests actes no presencials es retransmetran en directe i en obert des de l’oratori del Tanatori de Badalona a través de les pàgines web de pfb-serveisfuneraris.com i tanatoribadalona.com, i permetran que tothom s’hi pugui connectar sense haver de sortir de casa.