Notícies de l'Associació

Badalona, 15 de gener de 2020.– Des d’aquest mes de gener, Pompas Fúnebres de Badalona és la nova empresa col·laboradora del Club de Futbol Badalona. A través del nou acord signat amb l’entitat esportiva, la funerària badalonina assumeix el compromís de donar suport al club  durant les dues properes temporades.

Per a Ana Gassió, directora general de PFB – Serveis Funeraris, “som conscients que l’esport és un element fonamental a la vida de la nostra ciutat i per això ens omple d’orgull poder donar suport al Club de Futbol Badalona, una entitat local centenària amb qui compartim una filosofia i uns valors, com ara la importància del companyonia i del treball en equip, el respecte o l’esforç“. La col·laboració garanteix la presència gràfica de PFB durant els partits disputats a l’Estadi Municipal de Badalona, així com la participació activa en altres accions que tinguin lloc durant aquest any i la propera temporada. 

La formalització de la signatura de l’acord ha comptat amb la presència d’Ana Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris, i Jonathan Mellado, responsable de Màrqueting del club esportiu.

PFB, compromesa amb la ciutat de Badalona

PFB-Serveis Funeraris és una empresa implicada amb la ciutat que la va veure néixer fa gairebé 100 anys. A més del Club de Futbol Badalona, la companyia ha donat suport amb anterioritat a altres entitats històriques locals d’àmbit esportiu com el Club Juventut de Badalona, i manté col·laboracions amb espais culturals com l’Orfeó Badaloní, el Teatre Principal o el Museu de Badalona. Amb aquest darrer, PFB ha impulsat la sèrie de mostres “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”, un cicle d’exposicions iniciat el 2018 que repassa la història més recent de la ciutat a través de la vida de diversos homes i dones rellevants que hi van viure. Les mostres tenen lloc periòdicament a les oficines d’atenció a les famílies que PFB té al centre de Badalona, al carrer Francesc Layret, 84.